Összefoglaló III. RADIO DENTAL EXTRA SZIMPÓZIUM és BARÁTI TALÁLKOZÓ 2019. február 15-16.

Újabb két esztendő elteltével ismét sor került a Szimpóziumra, melyet 2019.február 15-16-án rendeztünk Lajosmizsén, a Geréby Kúriában. A hideg téli napok, a síszezon és a Valentin nap közelsége sem tartotta vissza a tudásra és új információkra vágyó közel 150 fő résztvevőt.

A megjelentek számos témában hallgathatták az érdekes, újabbnál-újabb előadásokat. A rendezvény, mint ahogyan az előző években is, Rácz Tamás tulajdonos köszöntőbeszédével kezdődött. A szimpóziumot Dr. Kivovics Péter szakmai vezető, intézményi igazgató, címzetes egyetemi tanár, docens, az orvostudomány kandidátusa a Gerostomatológia Osztály osztályvezető főorvosa nyitotta meg. A másfél nap alatt összesen 23 előadás hangzott el magas, kiemelkedő szakmai színvonalon. Az előadások több témakört is felöleltek. A hangsúly idén is a CBCT használatának fontosságáról szólt, mind a fogászat, mind a fül-orr-gégészet területén (szakmai program lsd: https://szimpozium.radiodental.hu/szakmai-programok-2019/). Fontos volt tudni, hogy a Radio Dental Extra Kft. 2018-ban új szolgáltatást vezetett be, a VÉRVÉTELT, mely kiemelt szerepet tölt be a fogászat és az implantológia területén, hiszen manapság elengedhetetlen a vérvizsgálat egy kezelés során.

Ezen két nap alatt a résztvevők sok szakmai tapasztalatot, értékes információkat kaphattak. A szünetekben arcképes palacsintasütés szórakoztatta és varázsolta el a résztvevőket. A péntek esti gálavacsora, az Aranyosi Péter stand up előadás és a Rubor Labii koncert kellemes szórakozást nyújtott mindenki számára. Csodás látvány volt a hideg, csípős februári éjszakában az elmaradhatatlan tűzijáték, mely igen nagy sikert aratott ismét. A találkozó folyamán számos lehetőség nyílt a kikapcsolódásra, a baráti kapcsolatok ápolására, új ismeretségek kialakítására is. A szakmai kiállításon 11 cég volt jelen, akik részvételükkel emelték a rendezvény színvonalát.

A sok résztvevő, a kitöltött kérdőívek és más fórumokon való visszajelzések alapján van igény a folytatásra, ezért két év múlva, 2021 februárjában megrendezzük a IV. Radio Dental Extra Szimpóziumot és Baráti Találkozót.

Ezúton köszönjük a részvételt és két év múlva ismét szeretettel várjuk Önöket!

Radio Dental Extra csapata